Cauta
ANUNTURI MICA PUBLICITATE - ONESTI EXPRES13/01/2016

Informam cititorii ca recent, odata cu adoptarea unei hotarari a Guvernului pentru modificarea si completarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator, institutiile statului cu posturi vacante de munca prezinta aceasta oferta pe site-ul posturi.gov.ro. Aici pot fi accesate toate posturile vacante oferite de institutiile publice din toate judetele, separat fiind o optiune pentru fiecare judet.

In dorinta ca rubrica ANUNTURI MICA PUBLICITATE – ONESTI EXPRES sa fie in continuare activa venim cu propunerea de a deschide aceasta rubrica pentru anunturi diverse (felicitari pentru date aniversare, transmiterea unor mesaje, prezentarea de oferte ale producatorilor din diverse domenii). Pentru anunturile de vanzare si cumparare a diverse lucruri si obiecte mestesugaresti putem publica aceste anunturi insotite de fotografii. Detalii si relatii privind aparitiile acestor anunturi se pot obtine printr-un mesaj la adresa de e mail onestiexpres@gmail.com, cu indicarea unui numar de telefon.

De asemenea, in conditii dintre cele mai avantajoase, se pot publica informatii referitoare la proiectele Regio, date privind organizarea unor licitatii, comunicate de presa.


- CUSATURI LUCRATE CU MULT SUFLET, CE VA POT INFRUMUSETA CASA. RELATII LA TELEFON 0767 / 300 949 (ILEANA C. - ONESTI)

Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 
Stefan Agache
#1 : 30/09/2016, 16:44
Cine a pierdut un caine lup, acesta se gaseste in zona caselor din Cartierul Andresest(Iesirea spre Casin).Casa de referinta preot Berdan.
Cainele are la gat o zgarda rosie.
Poate ajut stapanul cu acest anunt.


IMAGINEA SAPTAMANII

Pictura realizata de Carmen Mocanu