Cauta
Bucuriile unui interpret23/11/2018


Atunci cand muzica invaluie in "soaptele ei calde", tot ceea ce ii ramane iubitorului acestei arte este sa cante, murmurand sunetele ce aprind in suflet dragostea pentru cantec si pasii de dans. Avand o pasiune mult mai mare decat aceea de a urca pe scena si a incanta publicul cu melodii de muzica usoara, cu romante si cantonete targocneanul Robert George Aparaschivei si-a vazut zilele trecute un vis implinit. El si-a lansat la Magazinul "Muzica" din Bucuresti un CD cu melodii in limba spaniola. Este de notat faptul ca numele acestui CD este unul simbolic ("Como Agredecer" - "Cum sa multumesc") iar la evenimentul de prezentare de la Bucuresti au fost prezenti Octavian Ursulescu, Marian Stere, actrita Doina Ghitescu, Lucica Musat (presedinte al Asociatiei "Cantores Animae" din Targu Ocna si organizatoare a unor manifestari culturale de succes) si multi prieteni ai sai din orasul - statiune de la poalele Magurii.

"Nu este un secret faptul ca un artist complet parcurge un drum lung pana a ajunge la performanta de a realiza melodii care sa ramana, insa in momentul in care urc pe scena am o traire speciala, care este insotita de o emotie si de un mare drag pentru cantat si pentru publicul care ma asculta", ne-a marturisit Robert George . El a mentionat faptul ca a fost atras de muzica "de la varsta de 8 - 9 ani si primele ore de canto le-am studiat cu regretata profesoara de muzica Ghinet Catalina, un om cu o cultura muzicala rar intalnita. La acea vreme am fost remarcat si de prof. Teodora Pavel, director al Casei de Cultura din Targu Ocna, de al carei sprijin m-am bucurat foarte mult". Acum multumirile acestui "performer al muzicii" (prin faptul ca a reusit sa intregistreze primul sau album muzical), se indreapta catre membrii Ansamblului coral "Cantores Animae" din Targu Ocna (din care face parte de la infiintarea sa). Dirijorul acestui ansamblu Ciprian Gurgu a fost cel care a orchestrat "cu o daruire iesita din comun" piesele muzicale ale albumului semnat de Robert George, ce a fost foarte mult ajutat in implinirea visului sau si de Marian Dima ("sufletul" unui studio de inregistrare din Onesti) precum si de Casa de discuri "Eurostar".

Mentionam faptul ca la Bucuresti lansarea CD-ului "Como Agredecer" s-a inscris ca o manifestare de succes, targocneanul Robert George Aparaschivei (ce activeaza ca jurist la Salina Targu Ocna) primind cu bucurie aprecierile cunoscutului prezentator Octavian Ursulescu dar si aplauzele publicului spectator. Actrita Adriana Trandafir va fi prezenta la Onesti, la lansarea unui album muzical

O noua satisfactie pentru Robert George Aparaschivei

Actrita Adriana Trandafir - supranumita de criticul teatral Ion Tobosaru "magnifica Pasare Maiastra a teatrului romanesc", va fi prezenta la Biblioteca Municipala "Radu Rosetti" din Onesti azi, vineri 23 noiembrie, de la ora 19. Adriana Trandafir, cunoscuta si ca… interpreta a romantei si a cantecului popular romanesc va participa la lansarea de la Onesti a albumului cu melodii spaniole "Como Agredecer" ("Cum sa multumesc"), ce a fost inregistrat de targ-ocneanul Robert George Aparaschivei la Casa de discuri "Eurostar".

La acest eveniment, la care sunt asteptati iubitorii muzicii de pe valea Trotusului, si-au anuntat participarea dirijorul Ciprian Gurgu si membrii Corului "Cantores Animae" din Targu Ocna (din care face parte protagonistul acestui CD), interpreti de muzica usoara din Onesti. De asemenea, au fost invitati la lansarea noului album primarii din mai multe localitati trotusene si personalitati ale vietii culturale de pe aceste meleaguri.
Ion Moraru


Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 


IMAGINEA SAPTAMANII