Cauta
Constantin Lazar si Cezar Olteanu au fost alesi vicepresedinti in Biroul Politic de conducere a PNL Bacau25/04/2017


Pe o vreme mohorata dar care totusi a alungat "iarna din aprilie" (in zilele de 21 si 22 aprilie fulgii de nea cuprinzand toate privelistile spre campii, dealuri si munti), la Centrul de Afaceri si Expozitii de la Bacau au avut loc alegeri pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene Bacau a Partidului National Liberal precum si a vicepresedintilor si a membrilor din Biroul Politic de conducere al acestei organizatii. Pentru functia de presedinte a PNL Bacau au candidat deputatul Ionel Palar (din postura de lider al acestui partid in jud. Bacau) si consilierul judetean Petrica Mihaila (aflat la cel de-al IV-lea mandat la Consiliul Judetean, el activand din 2013 ca vicepresedinte al organizatiei judetene). La alegerea noii conduceri liberale din jud. Bacau au participat din partea conducerii centrale a PNL Gigel Stirbu (vicepresedinte PNL), deputatii Mihai Culeafa (ce este de anul trecut, parlamentar de Ilfov, la varsta de 45 ani) si Mugur Cozmanciuc (un tanar deputat din jud. Neamt) precum si Claudia Benchescu, presedintele Cluburilor Studentesti Liberale.

Dupa sustinerea mai multor discursuri de catre candidatii la functia de presedinte al PNL Bacau dar si de catre alti liberali bacauani, ce activeaza de mai multi ani in acest partid, a urmat alegerea, prin vot secret, a conducerii Organizatiei Judetene Bacau a partidului.In functia de presedinte al PNL Bacau, cu 243 voturi, a fost ales Ionel Palar in timp ce contracandidatul sau, Petrica Mihaila a obtinut 102 voturi. Pentru celelalte functii in conducerea Organizatiei Judetene a PNL Bacau au fost alesi Viorel Miron (Prim-vicepresedinte - Strategii de comunicare), Cada Ionica (Prim-vicepresedinte - Politici publice), parlamentarii Tudorita Lungu si Daniel Fenechiu (vicepresedinti de drept). In functia de vicepresedinte, ce are in centrul atentiei mai multe domenii strategice in care isi va desfasura activitatea noua conducere, vor activa: la Departamentul de strategii si relatii politice - OLTEANU PETRE CEZAR; la Departamentul imagine, comunicare, relatii cu mass-media si purtator de cuvant - PISLARU MARIUS; la Departamentul pentru politici economice, mediu de afaceri, dezvoltare regionala si fonduri europene - MIROSEANU LIVIU; la Departamentul pentru politici sociale, relatii cu sindicate, patronate, organizatii neguvernamentale si grupuri de cetateni - NECHITA NECULAI; la Departamentul pentru politici privind administratia publica, justitie, siguranta nationala, ordine publica si siguranta cetateanului - MARCU COSTICA.
ISTOC PETRU a fost ales vicepresedinte la Departamentul pentru politici in agricultura, silvicultura, mediu si dezvoltare rurala, CONSTANTIN LAZAR va fi vicepresedinte la Departamentul pentru politici in educatie, cercetare, cultura, culte, minoritati si sport iar FLOAREA IVANOF a fost aleasa vicepresedinte la Departamentul pentru politici in sananate. Este de mentionat faptul ca presedintele PNL Onesti, Constantin Lazar a fost ales in functia de vicepresedinte cu un numar de 257 de voturi din 349 al membrilor PNL care au votat, ei reprezentand cele 83 de organizatii ale acestui partid din judetul Bacau iar consilierul judetean Cezar Petre Olteanu a indeplinit functia de presedinte al Comisiei de Organizare si Desfasurare a Alegerilor.
Ion Moraru


Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 
iulian
#3 : 02/11/2017, 15:27
Dintr-un oras cu densitatea cea mai mare de intelectuali,gratie psd ,a ajuns un oras de someri si pensionari.
Nicolae
#2 : 21/10/2017, 08:00
Lasati cu organizarea.Ce faceti pe plan local cu lupta poitica pentru a castiga primaria? In sedintele CL,numai gargara,niciun prioiect,nimic.Batista pe tambala,Asata se numeste OPOZITIE la Onesti?
C. Mazurachis
#1 : 25/04/2017, 19:47
Ionel Paler -Reales !
Olteanu Petre Cezar -vicepreședinte.
C-tin Lazăr - vicepresedinte.
Adică doi oneșteni în conducerea PNL la nivel de judet...
Ultima modificare: 28/04/2017, 10:54 - user  


IMAGINEA SAPTAMANII