Cauta
Fetele cu media 10 la Bacalaureat ale Onestiului11/07/2018

Teodora Elena Bulichi
Teodora Elena Bulichi, Andra Teodora Soiman (de la Colegiul National "Dimitrie Cantemir") si Larisa Elena Vieru (de la Colegiul National "Grigore Moisil") sunt fetele Onestiului ce au reusit sa obtina media 10 la examenul de bacalaureat in sesiunea de vara 2018. Despre performanta pe care a realizat-o Teodora Elena Bulichi a declarat: "Examenul de bacalaureat a reprezentat pentru mine o provocare destul de obositoare. Gradul de dificultate al subiectelor nu a fost foarte ridicat insa atentia si concentrarea sunt foarte importante pentru acest examen. Doamnele profesoare de Limba romana si Matematica au urmarit evolutia noastra si ne-au furnizat toate informatiile de care aveam nevoie, astfel ca ele au avut un rol decisiv in obtinerea acestui rezultat". Olimpica in acest an la "Nationala" de fizica Teodora Elena Bulichi a adresat multumiri si profesorilor sai de la aceasta disciplina de studiu, Lenuta Basoc si Costin Ionut Dobrota, pentru ca "m-au incurajat mereu sa mentin stacheta sus si sa dau tot ce am mai bun din mine". Fiind marea sa pasiune fizica, ea doreste sa urmeze studiile superioare la Universitatea din Edinburgh (Marea Britanie).
Teodora Soiman
Andra Teodora Soiman, ce urmeaza sa studieze inginerie civila la Universitatea din Sheffield, Marea Britanie, ne-a declarat despre obtinerea marii performante - media 10 la examenul de bacalaureat: "Nu este un examen greu, cat obositor. Cred ca ideea este sa inveti pentru tine, nu pentru altcineva sau altceva. Am avut parte de sustinere neconditionata atat acasa, cat si la scoala. Daca am fost vreodata norocoasa la ceva, la asta am fost: sa dau peste oameni pasionati, competenti, care sa ma ajute sa imi ating obiectivele. Nu as putea fi mai recunoscatoare si imi place sa cred ca rezultatul reflecta acest lucru." Traind bucuria succesului obtinut de aceste eleve prof. Aliana Ifrim, directorul Colegiului National "Dimitrie Cantemir" ne-a dezvaluit un lucru: " Sunt incantata sa spun ca cele doua fete, Teodora Elena Bulichi si Andra Teodora Soiman au intrat la liceul nostru avand media de admitere 10. Acum pleca la facultate cu media la bacalaureat 10. Le doresc o viata de nota 10! Aceste rezultate deosebite sunt datorate profesorilor extraordinari ai Colegiului National «Dimitrie Cantemir» si ai Scolii Gimnaziale nr. 1 Onesti, unde au absolvit gimnaziul cele doua fete".
Larisa Elena Vieru
La Colegiul National "Grigore Moisil" din Onesti performanta de a cuceri media 10 la examenul de bacalaureat a obtinut-o eleva Larisa Elena Vieru. "Indiferent de rezultatul imbucurator, nu pot spune ca bacalaureatul nu a fost stresant. Este dificil sa-ti pastrezi calmul cand examenul care iti influenteaza semnificativ viitorul este, adesea pe buna dreptate, considerat o loterie, iar emotiile si stresul pot fi o piedica in a da tot ce ai mai bun. Asadar, multi ne multumim cu a face tot ce putem pentru a ne pregati, in acelasi timp sperand ca este suficient si intarindu-ne sufleteste in asteptarea rezultatelor", a declarat Larisa Elena Vieru, multumind profesorilor din cei patru ani de liceu. Ea si-a felicitat si colegii dorindu-le multe alte reusite, pentru a trece de examenele de admitere la facultatile la care vor sa se inscrie. Referitor la ceea ce doreste ca sa urmeze in viitor Larisa Elena Vieru ne-a declarat: "In ceea ce ma priveste, am decis sa-mi aman inscrierea la facultate cu un an in vederea aprofundarii ariei de specialitate care ma pasioneaza, respectiv in scopul explorarii optiunilor posibile si alegerii programului ideal. Domeniul pe care vreau sa il urmez este acela al neurostiintelor si presupune studiul creierului si al mintii umane. Cum in tara nu este posibil, intentionez sa-mi continui studiile la Univeristatea Edinburgh din Scotia, fie prin programul de Cognitive Science MA, fie printr-un program cu o abordare mai biologica precum Neuroscience B Sc."
Ion Moraru


Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 


IMAGINEA SAPTAMANII