Cauta
Fotbal la Colegiul Sportiv "Nadia Comaneci" din Onesti08/05/2018


Dupa palpitantele meciuri de fotbal disputate la Faza municipala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar, la care a fost castigatoare echipa Colegiului Sportiv "Nadia Comaneci" din Onesti a urmat Faza judeteana (fotbal licee). Aceasta a fost organizata in ziua de 14 aprilie la Onesti de catre Colegiul Sportiv "Nadia Comaneci", competitia fiind gazduita de Baza sportiva de minifotbal ("la Balon"). In pofida caldurii unei frumoase zile de primavara meciurile din aceasta competitie au fost aprig disputate, mai intai pe grupe si apoi in finala mare si finala mica. Alaturi de echipa gazda organizatoare, cea a Colegiului Sportiv "Nadia Comaneci", celelalte participante au fost cele de la Colegiul Economic "Ion Ghica" Bacau, Liceul Teoretic "Spiru Haret" si de la Liceul Tehnologic "Jacques Elias" Sascut. In urma meciurilor care au avut loc echipa Colegiului Economic "Ion Ghica" Bacau a fost castigatoarea acestei intreceri sportive, intre jucatorii echipei bacauane fiind si fotbalisti care evolueaza in Liga a IV-a.

Echipa Colegiului Sportiv "Nadia Comaneci" din Onesti a lasat o impresie foarte buna in meciul disputat in finala competitiei. Cu jucatori plini de ambitie si aratand "un fotbal in vana" (desi a jucat pentru prima data pe un teren sintetic, acoperit, echipa Liceului Tehnologic "Jacques Elias" Sascut a primit drept consolare o frumoasa cupa pentru locul 3, ce ii va mobiliza pe viitor in obtinerea de succese. Echipa Colegiului Sportiv "Nadia Comaneci" (pregatita de profesorii Catalin Bucur si Florin Tantaru) a fost formata din: Olteanu Andrei, Bortos Radu (ambii portari), Serian Florin, Razvan Bustihan, Vasilica Giza, Bobea Iurie, Vrinceanu Ionut, Schiopu Marian, Schiopu Stelian si Adonis Ionut - jucatori de camp. Este de remarcat "pofta de gol" a jucatorilor onesteni, Ionut Adonis Avadani, Iurie Bobea si Vasilica Giza, ce au reusit sa inscrie goluri foarte frumoase! Arbitrii meciurilor disputate in cadrul Fazei judetene a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar au fost Andrei Lenghen si prof. Emil Ganea.

In dorinta descoperirii de noi talente in sportul cu balonul rotund in ziua de 27 aprilie a mai avut loc o competitie sportiva la Onesti. Este vorba despre Cupa Colegiului Sportiv "Nadia Comaneci" la fotbal, intrecere la care au participat un numar de 7 (sapte) echipe de la scolile gimnaziale din zona (din comunele Dofteana, Pargaresti - de la Satu Nou si Pargaresti - Bogdanesti, Casin, Manastirea Casin si Sanduleni). Dupa cum ne-a declarat prof. Catalin Bucur "castigatoare a acestei intreceri sportive a fost echipa Scolii Gimnaziale Casin -, pe locul II s-a clasat echipa Scolii Gimnaziale Sanduleni iar pe locul III, cea de la Scoala Gimnaziala Manastirea Casin. La aceasta editie (a IV-a), care face parte din oferta educationala pentru anul scolar 2018-2019, au participat un numar de 90 de copii, echipele primind un trofeu, cupe si premii speciale".
Ion Moraru

Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 


IMAGINEA SAPTAMANII