Cauta
Intalnire la Onesti a conducerii judetene a Aliantei Crestin Liberale26/09/2014


Recent, in municipiul Onesti a avut loc o intalnire a membrilor Aliantei Crestin Liberale din zona Vaii Trotusului, la care au participat si co-presedintii Organizatiei Judetene Bacau a acestei aliante, Ionel Palar si Tudorita Lungu. La aceasta intalnire au fost prezenti Constantin Lazar si Gelu Panfil, co-presedinti ai Aliantei Crestin Liberale din Onesti, consilieri locali onesteni, primarii comunelor Helegiu (Mihaela Badic) si Gura Vaii (Valerica Mihalcea), consilierul judetean Cezar Olteanu si alti invitati. De asemenea, au participat un mare numar de membri din Onesti, Targu Ocna si din alte localitati trotusene, ai partidelor politice care au format Alianta Crestin Liberala, reprezentanti a Organizatiei de Tineret a PNL Onesti. In cadrul acestei intalniri au luat cuvantul Ionel Palar si Tudorita Lungu, co-presedinti ai ACL Bacau. „A fost o intalnire fructuoasa, la care s-au discutat mai multe lucruri despre sustinerea candidatului Aliantei Crestin Liberale, Klaus Johannis in alegerile din luna noiembrie pentru functia de presedinte al Romaniei. Sambata 27 septembrie suntem prezenti la Bucuresti, la lansarea candidaturii la cea mai inalta functie din tara a lui Klaus Johannis, care in cursul lunii octombrie va vizita si municipiul Onesti, unde se va afla in campanie electorala”, a mentionat Constantin Lazar, co- presedinte al Aliantei Crestin Liberale din Onesti.
Demn de remarcat este faptul ca aceasta intalnire de la Onesti a fost precedata, la sediul Organizatiei Locale PDL din municipiu de o intrevedere a presedintei Organizatiei Judetene PDL Bacau, Tudorita Lungu cu democrat - liberalii din zona. Aici au fost analizate situatiile celor care au parasit acest partid in urma ordonantei ce permite migratia alesilor locali catre alte formatiuni politice, fiind cunoscute cazurile consilierilor locali Adrian Branzaniuc (din Onesti, care a trecut la UNPR) si Vasile Pascu (din Gura vaii, fost primar al acestei comune, care a mentionat ca a fost constrans sa plece la PSD). Dupa cum a mentionat un participant la intalnirea membrilor Aliantei Crestin Liberale, care a avut loc in municipiul Onesti, „aceasta a evidentiat faptul ca «oamenii de calitate» raman fideli partidelor in care activeaza in timp ce spre alte partide pleaca cei manati de interese meschine si fara verticalitate”.
Ion Moraru


Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 
Japneet
#4 : 13/06/2015, 10:14
am fost si eu la fertilia sa aflu mai multe dsrepe acest laser si e chiar interesant ce se intampla! eu vreau foarte mult sa am un copil, medicul mi-a spus ca doar fertilizarea in vitro este soluti...
un roman apolitic
#3 : 13/10/2014, 21:59
D-le Iulian,nu este vorba de un nou partid ci este vorba doar de o alianta. Din aceasta alianta beneficiar este doar PDL-ul pentruca si-a recapatat "dreptul" de a vorbi tare in public. PNL-ul a pierdut amarnic de tare. Si-a pierdut imaginea, si-a pierdut doctrina. Oamenii neimplicati politc, dupa '90, au crezut in verticalitatea acestui partid, mai cu seama ca era si pro-monarchist. Acum oamenii lui Basescu "fac legea" in ACL S-a implinit inca un vis al marinarului: sa desfiinteze sau sa subjuge PNL-ul. Pacat.
iulian
#2 : 30/09/2014, 11:26
stimate roman,cred ca ai dreptate cu udrea si anastase,dar comparatia cu weber si vaca aia de norica,doua parasute comuniste expirate,ultima dintre ele fiind si posesoare a doua instrumente,este,dupa umila mea parere,eronata.sa fim realisti,da?in cea ce priveste noul partid,as vrea sa apara figuri noi in conducere si nu fosti,pentru ca fostii ne-au aratat ce pot face:doar sa-si construiasca averi personale din banul public.va veni si ziua cand vor plati pentru furtul din banul public,a se vede cazul vreme,un alt impostor care ne-a pacalit ca ne vrea binele.
un roman a'politic
#1 : 27/09/2014, 15:49
Ii apreciez f tare pe conducatorii PNL, la nivel national,ptr ca au contribuit la scoaterea din anonimat (ca sa nu spun din putrefactie) a PDL. Dupa alegerile din 2012 erau morti. Acum al'de Blaga&co sunt cei mai guralivi si prin metodele basiste, expermentate in timp, au pus deja genunchii pe grumazul PNL. Cand spun PDL ma refer la toate anexele sale. S-a dus dracului coloana vertebrala a PNL !!!! Cum oare pot sta la aceeasi masa doamnele Renate Weber si Norica Nicolae cu prostituate ca Elena Udrea,Sulfina Barbu sau Roberta Anastase ??? Am o presimtire sumbra ca Iohannis nu va mai ajunge in octombrie la Onesti pentru "campanie" ptr ca marinarul o sa-i "faca felul". Prietenii stiu de ce !


IMAGINEA SAPTAMANII