Cauta
Nu va mai bateti joc de angajatii DPP! Campania nu se face pe banii onestenilor!05/05/2014

PSD Onesti se foloseste de angajatii DPP, societate din subordinea Primariei, in campania electorala pentru europarlamentare! Seful DPP, Ioan Paris, „racoleaza” dintre angajatii sai oamenii pentru organizarea campaniei electorale. Surse din cadrul DPP vorbesc despre sedinte de instruire tinute la sediul PSD: ,„De cateva zile au inceput cu prelucrarea oamenilor de la DPP, trepadusii astia pe care o sa-i trimita la lipit, la rupt afise electorale. Miercuri, 23 aprilie, a fost cu cei de la Zone Verzi, iar joi, 24 aprilie, cu cei de la Salubritate. I-au inscris in partid, i-a facut membri. Se intalnesc pe la 6, 6 jumate seara, in acelasi timp cu adunarea de la Primarie… despre apa. Aici e cu apa, dincolo e cu instructajul pentru campania electorala.”
Nicolae Gnatiuc, presedintele PSD si viceprimarul Onestiului, nu neaga: „Sigur ca sunt si este dreptul si alegerea lor. Unul este domnul Paris, doamna Corina Alexe si au participat nu doar ieri si alaltaieri la sedinte. Sunt membri de partid cu functii de conducere. Nu am spus ca nu mai sunt si altii, ci ca nu stiu eu.”
Nu stim cat mai suporta angajatii DPP situatia, fiind masa de manevra in fiecare campanie electorala, nucleul de voturi al fostului primar Lemnaru, al noului primar Neghina, al PSD, in general, dar stim ca oamenii se plang de faptul ca nu si-au mai primit bonurile de masa de la inceputul anului 2014. Ba mai mult, sefii DPP se plimba ostentativ cu Dacii Duster noi, full option. „De la inceputul anului nu ni s-au mai dat bonurile. Oamenii tot asteptau… au aparut, in schimb, doua Duster bleumarin, 4x4, full option.”

Reactia sefilor DPP in sedintele de lucru: „Atentie ca Onesti Expres e pe noi! Sa nu mai vorbiti cu presa!”
Campania electorala cu angajati de la DPP se tine. Situatia e valabila pentru PSD Onesti, care, gratie lui Ioan Paris, administratorul societatii aflate in subordinea Primariei, beneficiaza de agenti electorali platiti din bugetul public. Campanie electorala marca PSD cu sustinere financiara de la bugetul Primariei, de unde angajatii SC
Domeniul Public si Privat sunt platiti. Regimul Lemnaru – PSD, schimbat doar cu numele de regimul Neghina - PSD. Sursele Onesti Expres din cadrul DPP vorbesc despre colegi, altii decat administratorul Paris sau Corina Alexe, care participa la sedintele de instruire in vederea pregatirii campaniei electorale a PSD pentru alegerile europarlamentare. „De cateva zile au inceput cu prelucrarea oamenilor de la DPP, trepadusii astia pe care o sa-i trimita la lipit, la rupt afise electorale. Se intalnesc la sediul PSD. Miercuri, 23 aprilie, a fost cu cei de la
Zone Verzi, iar joi, 24 aprilie, cu cei de la Salubritate. I-au inscris in partid, i-a facut membri. Se intalnesc pe la 6, 6 jumate seara, in acelasi timp cu adunarea de la Primarie… despre apa. Aici e cu apa, dincolo e cu instructajul pentru campania electorala. Ii trimite prin Onesti, prin judet. Ii educa: la semnele lor trebuie sa ridice mana, sa strige ura!, sa bata din palme, lipiti acolo, rupeti de dincolo… ca-i trimit si la rupt de la adversari. La alegerile trecute au rupt prin Slobozia, i-au mai fugarit lumea pe la tara cu parii.”

Gnatiuc nu neaga

Viceprimarul Nicolae Gnatiuc, totodata presedinte al PSD filiala Onesti si seful pe linie politica al lui Ioan Paris, nu neaga prezenta angajatilor DPP la sedintele PSD. „Sigur ca sunt si este dreptul si alegerea lor. Unul este domnul Paris, doamna Corina Alexe si au participat nu doar ieri si alaltaieri la sedinte. Sunt membri de partid cu functii de conducere.” Intrebat daca au mai participat si alti angajati ai DPP, in afara de Paris si Alexe, Gnatiuc a raspuns: „Nu am spus ca nu mai sunt si altii, ci ca nu stiu eu. Au fost sedinte tehnice, de organizare a campaniei electorale.” Ioan Paris, administratorul DPP, nu a putut fi contactat telefonic la momentul redactarii materialului, pentru a obtine un punct de vedere cu privire la situatia prezentata.

Duster da, bonuri de masa nu

Conform surselor Onesti Expres, angajatii Domeniului Public si Privat s-au aratat nemultumiti de faptul ca nu si-au mai primit bonurile de masa, in schimb seful Paris si viceprimarul Gnatiuc beneficiaza mai nou de cate o Dacia Duster. „Nu sau mai dat bonurile si dupa aia au aparut masinile astea. N-au avut bani pentru bonuri, dar pentru masini au dat. De la inceputul anului nu ni s-au mai dat. Oamenii tot asteptau… au aparut, in schimb, doua Duster bleumarin, 4x4, full option,” declara surse DPP.
Si daca asta nu ar fi de ajuns, viceprimarul Gnatiuc a fost vazut coborand din masina Primariei, Dacia Duster – BC 07 JSP, in fata sediului PSD din strada Postei nr. 1. Coincidenta sau nu, chiar atunci avea loc si una dintre sedintele de instruire, de pregatire a campaniei electorale.

Onesti Expres, spaima sefilor DPP

In urma materialelor aparute in Onesti Expres despre neregulile si exploatarea angajatilor, chiar si in interes personal, mici ciubucuri, asa cum au fost descrise chiar de primarul Neghina, oamenii cu putere de decizie in cadrul DPP au interzis orice relationare cu reporterii Onesti Expres. Doar ca sefii DPP nu au atata putere de convingere si intimidare, pe cate surse avem noi. „S-au tinut sedinte. Acolo intrebau cine a vorbit cu dumneavoastra. Nu stiu pe cine banuiesc, dar oricum sunt disperati. Spuneau sa fim atenti ca e presa pe noi. Li s-a spus la oameni sa nu declare nimic la presa.”
Marius Munteanu
redactie@onestiexpres.ro


Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 
iulian
#3 : 11/05/2014, 23:26
cand se vor trezi onestenii, orasul Onesti va fi mort demult. Se vede din avion ca PSDa ingropat Onestiul, dar saracii oameni tot cu PSD merg. Avem ce meritam. este adevarat ca si ceilalti, PNL, PDL, PNTCD n-au facut mare lucru, dar vina este a noastra ca nu punem presiune pe ei. a ramas orasul fara caldura in plina iarna si nu a iesit nimeni sa le ceara socoteala. Politicienii nostri, Lemnaru Neghina, Vreme, Sapca s-au imbogatit pe spinarea noastra. votati-i tot pe ei.
Ultima modificare: 12/05/2014, 01:23 - user  
Andrei Lucas
#2 : 08/05/2014, 13:06
"......Duster bleumarin, 4x4, full option,”
Modelul Duster aflat in utilizare la DPP este un Laureate 1,5 dci 110 Cp 4x4 pret 17.000 euro cu TVA , sistemul de navigatie a fost oferit gratuit din partea Dacia. Pretul pentru "Full option " sa folosesc exprimarea dvs. este de 19.800 euro cu TVA .Informatia se poate verifica la Dacia.

Onesti Expres: OK, scuze din partea Onesti Expres. Dl. Paris nu merge la intalnirile PSD cu un Duster al DPP full option, ci cu unul Laureate.
Ultima modificare: 08/05/2014, 22:25 - user  
ANTI
#1 : 07/05/2014, 15:55
Nu ma intereseaza continutul articolului dar gramatica........mai invatati si voi sa scrieti correct ziaristii lui peste prajit.

Onesti Expres: invatam, daca spuneti ca e nevoie.
Ultima modificare: 07/05/2014, 22:45 - user  


IMAGINEA SAPTAMANII