Cauta
O seara in stilul anilor '5024/05/2018


Vineri, 27 aprilie 2018, o zi aparent obisnuita, s-a dovedit a fi o poarta spre timpurile de altadata, ce "a fost descuiata" cu grija de tinerii voluntari de la Asociatia Onestin. Acestia au organizat o petrecere "in marele stil al anilor '50", o tematica deosebita care a impus si un "dress code" ("cod" vestimentar) corespunzator. Toti doritorii s-au putut alatura acesteia la invitatia organizatorilor: "Hai sa «twist» ca-n vremurile bune!" Evenimentul s-a tinut in localul "Old Friends", un nume care se potriveste perfect peisajului "vintage" ("stilului invechit") creat. Decoratiunile au fost de efect, iar datorita lor spatiul a aratat ca decupat dintr-o revista de epoca. Despre munca depusa, Oana, voluntara " dedicata" actiunilor la care participa din septembrie 2017 la Asociatia Onestin, ne-a declarat: "Am reusit sa indeplinim aceste lucruri in aproape doua luni, stabilind intalniri organizatorice in fiecare saptamana, in care lucram la decoratiuni, afise si la tot planul petrecerii. Echipa a fost formata din aproximativ 20 de voluntari, fiind sprijiniti cu mici indrumari din partea ,«Staff-ului Mare» al Onestinului."

Petrecerea a inceput in jurul orei 18, iar ringul de dans a fost in scurt timp impanzit de domnisoarele cu rochii clos colorate si de cavalerii cu tinute asortate acestora. Muzica, un factor foarte important in intretinerea atmosferei, a fost aleasa cu grija iar incaperea a fost inundata de ritmurile de alta data ale lui Elvis Presley si ale altor artisti consacrati. "Nu ne inchipuiam niciodata ca vor veni atatea personae si ca vor pune piciorul pe ring de la prima melodie!", s-a minunat o participanta la aceasta petrecere.

Tot in cadrul acestei activitati s-a organizat si "Miss Monroe & Mister Elvis", castigatorii (Ilinca Simina si David Luca) fiind alesi in functie de votul invitatilor. Participantii la acest inedit concurs de frumusete s-au prezentat, si-au etalat tinutele, alaturandu-se apoi multumii dezlantuite care dansa."Bineinteles, nu i-am lasat fara o amintire, ci i-am premiat cu cate o diploma si cu cate o cana cu chipul legendelor pe acestea", a adaugat Oana. Seara a fost presarata de momente artistice live, interpretate de tinerele talente ale orasului, care au creat o atmosfera inedita, desprinsa din vremurile bunicilor, inca un motiv in plus pentru distractie si voie buna!

Voluntarii au reusit sa faca senzatie si s-au aratat foarte prietenosi fata de invitati, primindu-i in mijlocul unei mari familii, comunitatea Onestin. Scopul lor, de a demonstra ca tineretul se poate distra si altfel, a fost indeplinit cu succes! "Scopul nostru? Sa readucem efervescenta micii noastre comunitati, galanteria si bunul gust de altadata si sa demonstram ca te poti distra altfel!", au declarat organizatorii. Acest eveniment a fost unul reusit, iar initiativa organizatorilor i-a incantat pe tinerii nonconformisti care promit sa se reuneasca si sa petreaca "altfel" si cu alte ocazii.
Adda Pricope
Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 


IMAGINEA SAPTAMANII

Pictura realizata de Carmen Mocanu