Cauta
Oferta de publicitate22/08/2013

Publicitate in
Onesti Expres, cea mai citita publicatie de pe Valea Trotusului!

Anunturi se pot primi pe adresa de e-mail onestiexpres@gmail.com. Site-ul ziarului: www.onestiexpres.ro

Informam cititorii ca recent, odata cu adoptarea unei hotarari a Guvernului pentru modificarea si completarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator, institutiile statului cu posturi vacante de munca prezinta aceasta oferta pe site-ul posturi.gov.ro. Aici pot fi accesate toate posturile vacante oferite de institutiile publice din toate judetele, separat fiind o optiune pentru fiecare judet.

In dorinta ca rubrica ANUNTURI MICA PUBLICITATE – ONESTI EXPRES sa fie in continuare activa venim cu propunerea de a deschide aceasta rubrica pentru anunturi diverse (felicitari pentru date aniversare, transmiterea unor mesaje, prezentarea de oferte ale producatorilor din diverse domenii). Pentru anunturile de vanzare si cumparare a diverse lucruri si obiecte mestesugaresti putem publica aceste anunturi insotite de fotografii. Detalii si relatii privind aparitiile acestor anunturi se pot obtine printr-un mesaj la adresa de e mail onestiexpres@gmail.com, cu indicarea unui numar de telefon.

De asemenea, in conditii dintre cele mai avantajoase, se pot publica informatii referitoare la proiectele Regio, date privind organizarea unor licitatii, comunicate de presa.

Machete
Tarif aparitie 50 lei / saptamana.
Bonusuri machete: la 2 aparitii platite urmeaza una gratuit.


Sunt oferte promotionale pentru aparitiile lunare!

Anunturi

10 lei anunt 10 cuvinte, urmatoarele cuvinte taxandu-se cu 1 leu cuvantul. La anunturile foarte mari (cu peste 300 de cuvinte), se acorda reduceri.
Bonusuri anunturi: la 2 (doua) aparitii platite clientul beneficiaza o aparitie gratuita. Anunturile publicate in ONESTI EXPRES pot fi vizualizate timp de o saptamana (doua aparitii = doua saptamani).
Tarifele sunt la acelasi pret atat pentru persoanele fizice, cat si pentru persoanele juridice. Relatii si alte informatii se pot obtine la telefonul 0754 / 849 422.


Pe site-ul Onesti Expres este acceptata publicitate:
- pentru promovarea unor produse si servicii;
- pentru anuntarea evenimentelor artistice (cultura, teatru, film, expozitii) in ce au loc in localitatile de pe Valea Trotusului;
- pentru prezentarea de oferte ale agentiilor imobiliare;
- pentru firmele si agentiile de recrutare a fortei de munca;
- pentru cabinetele de avocatura, notariat si pentru firmele de consultanta;
- pentru cabinetele de investigatii medicale precum si pentru magazinele si restaurantele din zona.


Publicitatea pe site-ul Onesti Expres are aparitii pe o perioada determinata de timp!

IMPORTANT! Anunturile trimise spre publicare sint postate pe site numai dupa ce sint verificate, fiind facuta si dovada contravalorii acestora. Astfel Mica Publicitate Onesti Expres va ofera o experienta si o utilitate sigura si eficienta.


Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 


IMAGINEA SAPTAMANII