Cauta
Olimpicii Colegiului National "Grigore Moisil" din Onesti au fost premiati01/07/2013


Performerii Colegiului National "Grigore Moisil" au fost premiati pentru rezultatele obtinute la olimpiadele judetene si nationale de catre dr. Eugen Banciu, fost elev al colegiului. Festivitatea s-a desfasurat in spatiul Bibliotecii Municipale "Radu Rosetti", la eveniment fiind prezenti elevi, profesori indrumatori, sustinatori si invitati.

Prof. Marioara Brescan, director al Colegiului, i-a felicitat pe olimpici pentru rezultatele din anul scolar 2012-2013, pe profesorii indrumatori si i-a multumit lui Eugen Banciu pentru sprijinul constant, de mai multi ani. "Va felicit pentru performante, va doresc sa fiti mereu perseverenti si sper ca sa creasca numarul olimpicilor si sa pot oferi premii mai mari", a declarat dr. Eugen Banciu. Prof. Gheorghe Sorta, presedintele Asociatiei "Symposion", a fostilor elevi ai Colegiului National "G. Moisil" a moderat derularea acestui eveniment, facand cunoscute succesele scolare ale olimpicilor.

Pentru participarea la olimpiadele nationale de biologie, geografie, fizica, logica si matematica au primit cate 4400 lei elevii Elena Grozavu, Andreea Larisa Resmerita, Horia Magureanu, Andrei Ioan Bleahu, Irina Ursu si Diana Elena Tudoreanu. Au mai fost premiati cu cate un laptop un numar de 21 elevi, care s-au remarcat la olimpiadele judetene. Astfel, pentru rezultatele bune la geografie au fost premiati Bogdan Ioan Ditu, Adrian Carut, Mihai Gheorghe Arthur, Viorel Razvan Popa, Larisa Catanea, Elena Varvara Mirkopoulos si Eduard Socaciu, ei fiind indrumati de prof. Adrian Aurel Mihaila si Magdalena Oncica. Pentru rezultatele la Limba engleza au fost premiati Elena Irimia, Stefana Ceangau, Adelina Roman, la Limba romana au primt premii Delia Stefania Isaic, Elena Varvara Mirkopoulos, iar la Economie elevele Alina Stoica si Ana Maria Botez. Au mai fost premiati cu cate un laptop elevii Denisa Serban (psihologie), Clara Daniela Socaciu (biologie), Celina Andreea Ferent (psihologie), Dana Maria Grozavu (chimie), Paula Potarniche (la logica si istorie) si Anca Sandu, la sociologie. Ei au fost indrumati de prof. Vasile Branza, Valentin Sorta, Valeriu Sorin Lungu, Gh. Sorta, Mioara Jipa, Magda Velicu, Mariana Bereczki, Alina Zamfir, Duta Sburlan, Mioara Turcu, Gabriela Terchescu, Gabriela Girmacea, Cristina Matei si Claudiu Visciun.

Prof. Marioara Brescan, directorul Colegiului National "Grigore Moisil" ne-a declarat: "in anul scolar 2012 - 2013 elevii Colegiului au obtinut peste 100 de premii la olimpiadele si concursurile scolare. La concursurile diferite de olimpiadele scolare au fost 30 locuri I, 15 locuri II, 14 locuri III si 17 mentiuni."

Elevii de la "Grigore Moisil" se mandresc cu obtinerea unor rezultate deosebite si la olimpiadele nationale de religie si informatica (la care au obtinut premii nationale), dar si la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar (unde au fost echipe calificate la faza pe Moldova), precum si la alte concursuri nationale.
Ion Moraru


Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 
Vladimir Cretu
#1 : 04/06/2014, 17:50
Vai de noi! Marioara Brescan:)), amanta stim noi a cui! Ce sa zicem, ea si clanul Soprano: Valerian Sorin Lungu si Gheorge Sorta! Doi securisti ce au terorizat elevii si parintii cu Duta in frunte, alta securista penala. Pile si coruptie la olimpiade, sunteti mana in mana cu unii inspectori ISJ corupti si depravati. Sponsorii spala bani la Moisil. Stiti pe ce semnati, pe ce contracte de sponsorizari? Evident ca nu :))! Unde sunt banii lui Dohotaru, ca omul a pus termopanele, ca doar nu e Moisilul fara termopane, de asta sunteti directoare sa ascundeti actele de coruptie! Un tatic nemultumit!

Onesti Expres: Puteti oferi si date mai concrete? Va multumim.
Ultima modificare: 05/06/2014, 05:32 - user  


IMAGINEA SAPTAMANII

Pictura realizata de Carmen Mocanu