Cauta
Transelectrica refuza sa spuna cum l-a angajat pe baiatul fostului ministru Vreme26/06/2014

Catalin Vreme
Ferice de absolventii Academiei de Studii Economice (A.S.E.) care la doar cateva luni dupa absolvire isi gasesc un loc de munca la o companie de stat, Transelectrica in cazul de fata. E cazul onesteanului Catalin Vreme, baiatul fostului ministru Valerian Vreme, acum deputat, care la 25 ani se bucura de un parcurs la care alti tineri abia indraznesc sa viseze in Romania lui 2014.

Catalin Vreme a terminat Colegiul National „Grigore Moisil” Onesti - profilul matematica-informatica - in 2008, dupa care si-a continuat studiile la Bucuresti, in cadrul Academiei de Studii Economice. Norocul i-a suras in octombrie 2011, la putin timp dupa obtinerea diplomei, cand si-a gasit un loc de munca in cadrul Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica S.A. Coincidenta, Catalin a fost angajat la Transelectrica in perioada in care tatal sau era ministru. Desi am fost curiosi sa aflam cu cate persoane a concurat Catalin Vreme pentru post, ce l-a recomandat - conform CV-ului pentru incadrarea in compania de stat, fisa postului pe care il ocupa, Miron Savu, cel care tine legatura cu mass-media din partea Transelectrica, a omis sa raspunda la toate intrebarile, motivand ca angajatul Catalin Vreme nu e functionar public. Am incercat sa stam de vorba cu insusi Catalin Vreme, pentru a ne spune cum s-a angajat la Transelectrica, insa purtatorul de cuvant a refuzat sa ne faca legatura.

Valerian Vreme nu vorbeste despre angajarea fiului la o companie de stat, dar ne transmite: „atentie!”

Incadrarea lui Catalin Vreme la Transelectrica s-a produs in timpul mandatului de ministru al Comunicatiilor al tatalui sau, Valerin Vreme, acum deputat de Onesti. Contactat de Onesti Expres pentru un punct de vedere referitor la faptul ca si-ar fi ajutat fiul sa prinda un post in cadrul companiei de stat, Vreme a evitat sa dea un raspuns: „Intrebati-l pe el. Baiatul meu este major, intrebati-l pe el. Cand e vorba de probleme de familie... Este problema dumneavoastra (ca nu am reusit sa dam de Catalin Vreme - n. red.), este persoana fizica… intrebati-l pe el. Nu-i persoana publica, atentie!”

Chiar in anul in care Catalin Vreme s-a angajat la Transelectrica, presa a relatat cum alti copii ai unor politicieni si-au gasit posturi frumoase cat a fost Vreme ministru la Comunicatii, chiar la cabinetul ministrului.

Sursa: Antena 3
„O adevarata pepiniera de beizadele democrat-liberale la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Comunicationale. Ministrul Valerian Vreme are peste 20 de consilieri personali unul si unul. Nu neaparat specialisti, ci oameni cu parinti bine pozitionati in conducerea PDL.
Cel mai rasuntor nume este cel de Flutur. Fiica acestuia, Carmen Cristiana Flutur, este fiica prim-vicepresedintelui PDL Gheorghe Flutur si totodata presedinte al CJ Suceava. Ea este consilier la Cabinetul ministrului. Un alt nume interesant este cel al lui Lucian Banu, seful Departamentului Juridic din minister. Este fiul deputatului PDL Mihai Banu. Domnia sa a dat concurs pe post ieri pentru a deveni functionar public, dupa ce din octombrie 2010 a detinut functia cu delegatie. De mentionat ca a candidat de unul singur la concursul organizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici. Ieri a dat examenul scris si azi are de sustinut interviul.”
Onesti Expres


Scrie un comentariu
Campurile obligatorii sunt marcate cu *.

In cazul in care codul nu este lizibil click aici pentru a genera altul.
 


IMAGINEA SAPTAMANII